Orkestleden

Wil je graag meespelen in het T.O.P. Orkest? Je bent van harte welkom! We bestaan hoofdzakelijk uit gevorderde amateurs. We zijn op zoek naar gemotiveerde musici, jong en oud, die het leuk vinden om mooie, voor het publiek toegankelijke muziek te spelen en het een uitdaging vinden om een solist zo goed mogelijk te begeleiden. Onze naam ‘Talent Op Podium’ heeft niet alleen betrekking op de solist maar ook op de orkestleden. Ook is het mogelijk om als orkestlid solist te worden voor een project.

We doen ongeveer twee projecten per jaar. Het hangt van het project af welke instrumenten we nodig hebben. Maar ook als we genoeg instrumenten hebben voor een project zijn we erg in je geïnteresseerd voor een volgend project. Als je met ons mee wilt doen, neem dan contact met ons op.

Solisten

Speel je op hoog niveau een muziekinstrument en heb je er altijd al van gedroomd om dat ene prachtige concert voor te dragen als solist met een waarachtig symfonieorkest? En heb je daar tot nu toe nooit of zelden de kans toe gekregen, omdat je bijvoorbeeld al een drukke baan hebt of niet aan een conservatorium hebt gestudeerd? Dan is dit jouw kans!

T.O.P. orkest wil namelijk aan getalenteerde musici een podium bieden om te soleren. Als solist optreden met orkest zou volgens ons niet voorbehouden moeten zijn aan die handvol bekende musici die al een lange carrière achter zich hebben. Wij zijn er van overtuigd dat er veel meer getalenteerde en interessante musici onder ons zijn die we allemaal graag willen horen spelen.

Ben jij zo iemand, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!

Om voor solist in aanmerking te komen is een auditie vereist. Afhankelijk van het programma kun je zelf een voorstel doen voor een concert, of vragen wij je een bepaald concert in te studeren.

© Sam Boerlijst    Design: HTML5 UP